Ofte stillede spørgsmål

Ja! Det kan du tro. Til ClearAir Pure™ har vi nemlig en tilknyttet app, så du kan styre og se din luftrensers intensitet og følge luftkvaliteten i dit hjem.

Luftrenseren inkorporerer en følsom PM-sensor i enheden for at registrere dit indendørs luftkvalitetsniveau. Den bruger også forureningstjenester på gadeniveau til at estimere mængden af ​​forurening, der kommer udenfor dit hjem.

Vores filtre indeholder et kulstoffilter, der fanger lugtmolekyler gennem en proces kaldet absorption. Dybest set hæfter disse molekyler sig til ydersiden af ​​en overflade i stedet for at blive suget ind i den.

Ja! ClearAir Pure™ inkorporerer en tre-lags filtreringsteknologi, som inkluderer et avanceret HEPA-filter. HEPA-filtre er afgørende for at forhindre spredning af luftbårne bakterielle og virale organismer og derfor infektion. Luftrenseren Pure™ fanger SARS-COV-2, som forårsager COVID-19 ved en proces kendt som brownsk bevægelse.

Med en rækkevidde på 27 m² har vi sandsynligvis dækket dit værelses størrelse. For at opnå optimale resultater anbefaler vi, at du placerer en enhed i alle rum i dit hus. Men hvis du ønsker at fokusere på specifikke rum, er et godt kriterium at starte med de rum, hvor din familie tilbringer mest tid (stue, soveværelse) eller hvor der er indendørs forureningskilder (køkken).

Partikler så små som 0,1 um (mere end 100 gange tyndere end et menneskehår) filtreres af HEPA-filteret på Sensibo Pure. Dette omfatter forurenende stoffer som bakterier og vira. Derudover absorberer det aktive kulfilter atomer af skadelige gasser såsom røg og damp. Vores filter har grundet disse 3 funktioner evnen til at filtrere 99,95% af alt pollen, støv, virus, bakterier og forurening, som kommer igennem det

Ja! Vi har gratis levering på alle ordrer - uanset ordrestørrelsen. Leveringen tager typisk 2-4 dage

Når du køber hos ClearAir får du 30 dages tilfredshedsgaranti på alle ordrer. Desuden tilbyder vi en unik prisgaranti, som betyder at du altid får vores luftrenser til den bedste pris på netop dit købstidspunkt! 

Hvis du har flere spørgsmål kan du kontakte os her