Refunderingspolitik

Refunderinger eller ombytninger

Vi holder af vores kunder og ønsker at du får en fantastisk oplevelse hos os. Derfor står vi bag alle vores produkter og tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti!

Skulle du mod forventning være utilfreds med dit køb, har du 30 dage, fra købsdatoen, til at igangsætte en returnering. Hvis 30 dage er gået siden dit køb kan vi desværre ikke tilbyde en refundering eller ombytning.

For at igangsætte din refundering eller ombytning skal du sende os en e-mail på info@myfacelift.dk. Vi giver dig de nødvendige instruktioner til at fuldføre en returnering. Vores team kræver en kopi af ordrebekræftelsen for at kunne gennemføre returneringen.

Godkendelse af returninger

Du mister din fortrydelsesret hvis varen ikke er i en ubrugt tilstand og ikke i den samme indpakning som da du modtog den.

Når din returnering er modtaget og undersøgt sender vi dig en bekræftelsesmail. Vi sender dig også en e-mail når din refundering er godkendt. Hvis din returnering bliver godkendt overfører vi hele købsbeløbet tilbage.

Forsendelse

For at returnere dit produkt skal du sende os en e-mail på info@myfacelift.dk. Du er ansvarlig for betale udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bør overveje at få tracking til tilbageleveringen af din pakke. Vi garanterer ikke at vi modtager den returnerede pakke.